műfű és kislány

5 érv, hogy a műfű az igazi

Bizonyára elgondolkodtál már, mi lenne, ha a kertedben valami megakadályozza teljesen a fű növekedését. Ha semmilyen természetes megoldás nem vezet célra, bátran látogass el a Műfűplacc weboldalára, és válassz a különböző műfű lehetőségek közül.

A cég boltjában több típust is megvehetsz m2 alapján. A műfüvek egyik legfőbb jellemzője, hogy a karbantartásuk roppant egyszerű, például nem kell nyírni sosem. Emellett a gyomokkal sem kell majd bajlódni többet, de fontos megfelelő alépítményt kialakítani, mielőtt a műfüvet lerakod. Emellett a locsolást is elhagyhatjuk ezen a területen már, ami külön előny, főleg aszály idején, ugyanis a gyep továbbra is gyönyörű marad. A második legnagyobb előnye, hogy rendkívül pénztakarékos. Előszőr beruházás, de ahhoz képest, hogy utána viszont nem kell a már fent említett gondozási teendőket elvégezni, a belé fektetett kiadás sokszorosan megtérül.

A műfű következő nagy előnye, hogy állat- és gyermekbarát, mert mellettük is jól működik. A szaladgálást, mászkálást jól állja, és a házi állatok sem tudják megkárosítani, mert a nagy igénybevételt is elviseli. A negyedik fontos előnye, hogy mindvégig megőrzi a színét, örökzöld, szemben a valódi fűvel, ami az évszakok, és különösen a tél bekövetkeztével veszít, vagy módosít a színén. Az ötödik fontos érv, hogy a műfű hosszantartó, szemben a valódival, ami gondos betelepítés által sem biztos, hogy azt a fajta eredményt hozza majd, amit elképzeltünk. Ez viszont hosszú ideig biztosítja a tartós, zöld effektet, legyen szó akár bohókás, akár frissen nyírt hatásról. A Műfűplacc oldalán bátran válogathatsz.