Szitanyomásos pólófestés előnyök, hátrányok

A szitanyomásos pólófestés esetében sokan tapasztalhattunk már hideget, meleget. Egy biztos, hogy a szitanyomás, avagy szitázás technológiájával készült anyagok (legyen szó bögréről, dobozról, textíliákról) népszerűek, olcsóbbak, mint a hímzett társaik, ráadásul sokkal több minta, és lehetőség kihozható ezzel az eljárással, mintha a hímzéses technológia mellett döntenénk.

A fent felsorolt pozitívumok valóban igazak is a szitanyomásos technológiával készült termékek esetében, és a céges goodie-kat könnyedén elkészíttethetjük ezzel a módszerrel, azonban nem szabad elhallgatnunk, hogy szoktak lenni, vagy fogalmazzunk úgy, hogy lehetnek problémák akkor, ha nem hozzáértő nyomdával készíttetjük el a termékeket.
A szitanyomásos módszer sem alkalmazható minden anyagon, minden felületen. Lehetséges, hogy elsőre szép céges logós pólót kapunk kézhez, de a második mosásnál lejön a minta, vagy kíméljük a bögrénket, és kézzel mossuk, de ennek ellenére is lejön róla a festék, elszíneződik a minta. Ez egyikünknek sem érdeke. Pontosan ezért érdemes olyan minőségi nyomdához fordulni, akik megmondják nekünk még a nyomtatás előtt, hogy a terv „így nem valósítható meg, de úgy működni fog” – ha hasonló szakembert keresel, akkor nézz fel a cegespolo oldalára!