WWF Together

Mi az, ami fekete-fehér, és halálra rémül, ha a kicsinye tüsszent egyet? Az óriáspandák ugyan a YouTube sztárjaiként is megállják a helyüket, de a világ veszélyeztetett fajainak képviselőiként fontosabb szerepet töltenek be.

A WWF Together valódi aranybánya, ha többet szeretnénk megtudni a természetről és annak legveszélyeztetettebb lakóiról, köztük ezekről a fenséges, sőt, kecses állatokról. Az óriáspanda-állomány a WWF tevékenységének köszönhetően az elmúlt 35 évben megduplázódott, ami azt is mutatja, hogy soha nem késő elkezdeni dolgozni egy ügy érdekében.
Még van idő megismerkedni ezekkel a veszélyeztetett vagy fenyegetett állatokkal.

Az alkalmazás szépsége a részletes leírásokban rejlik. Megható beszámolókat olvashatunk olyan emberektől, akik szemtől szembe kerültek a világ legveszélyeztetettebb állataival, az egzotikus fajokról készült élénk képek és kiváló minőségű videók pedig akarva-akaratlanul mosolyra fakasztanak.

Az app azonban nem csak a cukiságra alapoz. Könnyen hozzáférhető, érdekes módon beszél a komolyabb problémákról is, mint amilyen a gorillákat, elefántokat vagy orangutánokat veszélyeztető körülmények.

A legjobb oktatóeszközökhöz hasonlóan a WWF Together is szórakozva tanít. Az érdekfeszítő tényeket és történeteket minijátékokat játszva oldhatjuk fel, melyek szinte beszippantanak ezeknek az állatoknak a világába.
Jaguárok – ragadozók földön, vízben és (feltehetően) a levegőben is.

Érdekel, milyen gyorsan fut egy jaguár? Most versenyre kelhetsz vele az iPhone-oddal. Kíváncsi vagy rá, hogyan látnak a tigrisek éjszaka? Itt a nagymacska szemével kémlelheted a világot, és összehasonlíthatod a saját látásodat az övékével.

A fejlesztők minden szakasz végén elrejtettek egy-egy meglepetést is. Ezekkel az apróságokkal jutalmaznak a veszélyeztetett állatok iránt tanúsított érdeklődésedért. És hogy milyen meglepetésekről van szó? Csak egy módon tudhatod meg…