2d kerítés

2D kerítés az iskolák számára

Az intézmények körülkerítése több okból fakadóan is rendkívül fontos. Egy iskola esetében már csak azért is lényeges, hogy legyen egy valamirevaló kerítés körülötte, mert az intézmény felel a diákok biztonságáért és a bent lévő értékek felügyeletéért is garanciát kell vállalnia az intézménynek.

Mikor iskolák, óvodák kerítéseiről beszélünk, akkor érdemes figyelembe venni a modern megjelenést, a biztonságot és persze a megfizethető árakat is. Ezeknek a feltételeknek mind megfelel a 2D kerítés, mely egy olyan modern kerítés típus, ami fém keretbe helyezett fémhálóból áll. A táblás kerítések többféle kiszerelésben is kaphatóak, többnyire a rendelő igényei szerint személyre szabhatóak, mondjuk szín tekintetében, de ami talán lényegesebb választás, az az, hogy a kerítés háló sűrűsége is választható.

A Kerítésland weboldalán részletes leírás szerepel arról, hogy milyen módon készíttethető el náluk a 2D kerítés, ezeknek van egy kisebb, 6-5-6 mm-es verziója, illetve egy szélesebb rácselemekből álló 8-6-8 mm-es variánsa is. Szín tekintetében porfestett kiszerelésben választhatók a kerítések, többnyire zöld és ezüst színben szokták igényelni őket az intézmények és a közterületi elkerített helyek esetében.

A 2D kerítések azért is bizonyulnak szuper választásnak, mert egyszerre strapabírók és modernek. Ha nem szeretnénk, hogy az intézmény egyes területeire belássanak, akkor lehetséges futónövényeket telepíteni a kerítés mentén. A hálós jelleg miatt ezek a kerítések kiváló választásnak bizonyulnak a futónövények számára.