kék kanapé, kárpittisztítás

Jó gyerekekkel is szükséges lehet a kárpittisztítás

Büszke szülőként gyakran képes az ember nagyon elfogult lenni és tökéletesnek látni néha a gyerekeket és ilyenkor naivan egy rövid időre olyan gondolatok boldogítanak, hogy nincs semmi kifogásolnivaló velük kapcsolatban.

Természetesen nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy ez az illúzió elpárologjon és mikor ismételten a kárpittisztítás van előtérben, akkor könnyű rádöbbenni, hogy a mi gyerekeink is képesek nagyon alkotni.

A legutóbbi alkalommal úgy került sor a kárpittisztításra, hogy a hétvége során a hosszadalmas esős idő miatt, kénytelenek voltunk mindannyian többnyire otthon maradni. Bár a gyerekek általában szépen eljátszanak, amikor van lehetőség mellette kirándulgatni, mászkálni vagy az udvaron játszani is, viszont ezúttal a sok bent töltött idő az agyukra ment és az energiájukat nem tudták máshol levezetni. Ennek az lett a következménye, hogy a lakásban rohangásztak és bohóckodtak és végül nem csak csoki és kakaó került a kanapéra, hanem még a mi kávénkat is valahogy kiborították.

Mivel nem először történt ilyesmi, már tudtuk, hogy melyik az a biyonzos otthoni kárpittisztítás módszer, amivel újra tiszta lesz a szeretett bútordarab. Ám ezúttal valahogy nem sikerült megszabadulni teljesen a foltoktól és a házi kárpittisztítás nem volt megfelelően eredményes.

Azonban szerencsére pozitívan végződik a történet, hiszen kapcsolatba kerültünk a WeClean vállalkozás egy munkatársával, aki elmagyarázta nekünk, hogy miért szakterületük nekik a kárpittisztítás. Annyira meggyőzően tudta előadni, hogy kértük is a segítségüket és valóban gyorsan újra gyönyörű lett a kanapé.