FFP2 szájmaszk és hölgy

Légáteresztő és kényelmes FFP2 szájmaszk az Elit Safety jóvoltából

Az FFP2 szájmaszk iránti kereslet a közelmúltban jelentősen megnőtt a koronajárvány megfékezésére vonatkozó szigorúbb előírások miatt – csak az egészségügyi szektort is nézve.

Ezenkívül a száj-orr védelmet magán használatra alkalmazzák. Az Elit Safety webshopjában több minőségi FFP2 szájmaszk áll a rendelkezésünkre. Sok ilyen védőfelszerelés-gyártó piacra dob számos minőségi maszkot, amely optimális illeszkedést kínál, ugyanakkor nagyon lélegző és nagy szűrőteljesítményű.

A fertőző betegek kezelésénél a védelem még fontosabbá vált az egészségügyi szektor egészségügyi és ápolószemélyzete számára a koronajárvány idején. Annak érdekében, hogy az orvosok vagy ápolónők megvédjék magukat a patogén aeroszoloktól és a SARS-CoV-2 fertőzésektől, gyakran FFP2 szájmaszkot kell viselniük. Az ilyen gyártmányok most az Elit Safety portfóliójának részét is képezik. Szűrési hatékonyságuk nagyon magas, miközben jó légáteresztő képességük van. Ez azért fontos, hogy a felhasználók elegendő levegőt kapjanak, és elég szorosan viseljék az FFP2 szájmaszkot. Ha ez nem történik meg, levegő áramlik a maszk mellett. Ez haszontalanná vagy legalábbis nagyrészt hatástalanná teszi.

A munka során a maszkok a lehető legkevésbé akadályozzák az alkalmazottakat, hogy teljes mértékben a munkájukra tudjanak koncentrálni. A kényelem, az ergonomikus illeszkedés és különösen a légáteresztés ezért lényeges tényező számukra. Az Elit Safety által forgalmazott FFP2 szájmaszk kiváló minőséget képviselnek baráti árakkal párosítva.