Magyar Falu Program, gyerekek játszótéren

Magyar Falu Program az értékesebb vidéki életért

Az elmúlt években egyre több olyan pályázati lehetőség nyílik meg, amely a vidéket, s ezen belül is a kislétszámú településeket érinti. A Magyar Falu Program is ezek közé tartozik, mely az ötezer lélekszámnál kevesebb fővel rendelkező falvakat szólítja meg.

A pályázat lehetőségei között szerepel az óvodai játszóudvarok és a közterületi játszóterek telepítése és felújítása is. A Faberland Kft. az elmúlt évek során számos település önkormányzatával együttműködve segítette játszóterek telepítését, kivitelezését a Magyar Falu Program keretein belül. A magyar gyökerekkel rendelkező vállalkozás prémium minőségű fém játszóterek gyártásával foglalkozik, így az eszközök készítésétől kezdve azoknak felépítéséig teljeskörű szolgáltatást képes nyújtani.

Nagyon sok helyen tapasztalni, hogy az adott település rendelkezik ugyan játszótérrel, de az már leamortizálódott, esetleg elavult vagy kicsinek bizonyul méreteiben. Ilyen esetben a Magyar Falu Program lehetővé teszi a meglévő játszóeszközök felújítását is újabb hinták, mászókák, homokozók beszerzésével, illetve a meglévőkhöz új játszótéri eszközök beszerzésével. Ahol a falukép szép és rendezett, de ezen a kisgyermekes családok érdekében még javítani szeretnének, ott a modernebb játszóeszközök beszerzésére is lehetőség van, mint például a fészekhinta, vagy többtornyú játszóvárak. Intelligens, interaktív játszótér telepítésére is lehetőség nyílik. Mivel vissza nem térítendő, hatmillió forintos összegről van szó, érdemes a legoptimálisabb lehetőséget kihozni ebből a Magyar Falu Programból, ami a Faberland Kft. segítségével rendkívül zökkenőmentesen és költséghatékonyan kivitelezhető.