Női baseball sapka

Női baseball sapka minden alkalomra

Sportegyesületünkben elhasználtak lettek a régi női baseball sapkák, amiket a különböző csapatsportoknál szoktunk használni, így szükségszerűvé vált új készlet után keressünk.

Az is egy fontos igényünk volt, hogy az egyesület logója is rákerüljön az új sapkákra. Ennek fejében kezdtük felkeresni azokat a cégeket, akik ilyen szolgáltatást végeznek, így találtuk meg ezt a webáruházat. A női baseball sapka eleve nem könnyű történet, honnan, milyen fazonú, milyen méretű, milyen szabású stb. Mivel közömbösíteni akartuk a nagyobb, kommersz üzleteket, így az internetet kezdtük kutatni, hogy hátha akad valami kifejezetten ideálisabb webáruház ilyen célra.

Szerencsére a Pólóügynök ilyen boltnak bizonyult, itt bőséges kínálatot találtunk minden ruhadarabnál, de főleg női baseball sapka is adódott bőségesen. Ezenkívül találtunk másféle típusokat, meg unisex fazonúakat is, ebből volt fém és műanyag csattos, tépőzáros, terepmintás, és vízhatlan sapkák is, mindenféle méretben és színben. Ami különösen jó volt, hogy sok női baseball sapka téli, hűvös időkre is kiválóan alkalmas, ami nekünk nagy segítség, hiszen játékosaink gyakran tartanak szabadtéri edzéseket is. A cég elég modern technikával dolgozik logók nyomtatása terén, négyféle módon: direkt nyomtatás, flex, szitázás, nyomtatott flex. Mi a flexet választottuk, ezt élénk színek és széles színskála jellemzi, valamint nagyon tartós hatású tőle a logó. Nagy segítség volt mindennel együtt, hogy olcsón, nagy mennyiségben tudtunk beszerezni új női baseball sapkákat.