Póló nyomtatás eredménye

Póló nyomtatás eljárások

Látni lehet, hogy a póló nyomtatás nagy sikert arat a napjainkban és ez így van hazánkban, ahogy sok más országban is. A fiatalok odavannak az egyedi kinézetű pólókért és szeretik a divatot ötvözni az önkifejezéssel.

Azonban a póló nyomtatásnak többféle technológiája van, melyek között vannak minőségi eltérések és az eredmény tartóssága is különbözhet. Ezek közül szeretnénk néhány ilyen ismertebb technológiát pár szóban bemutatni.

A transzfernyomással kezdenénk, mely sokak szerint a póló nyomtatásnak a kevésbé minőségi típusa. Az eljárásnak egy digitális elem és egy hőprés képezi az alapját és bár viszonylag kisebbek ennek az esetében a költségek, mégsem a legjobb választás, hiszen könnyen tud töredezni a minta és a mosás szempontjából sem a legtartósabb megoldás.

A fóliázás ezzel szemben, amely során egy speciális fóliát használnak valamivel tartósabb, ami miatt szeretik alkalmazni a mezek nyomtatásához.

A póló nyomtatás talán egyik legnépszerűbb technológiáját a szita nyomás képezi, amely optimális abban az esetben, ha nagy számban történő megrendeléseket kell teljesíteni. Az eljárás minősége miatt, látványosan dekoratív eredményeket képes megvalósítani.

Az utolsó eljárás pedig, amit ebben a cikkben megemlítenénk az a digitális póló nyomtatás, amely talán jelenleg az egyik legkorszerűbb megoldás a piacon. Rendkívül pozitív jellemzője a gyorsaság, hiszen rövid idő alatt képes a munkát elvégezni és a minőség szempontjából is kiemelkedő.