Szőnyeg

Szőnyeg a gyerekeknek

Amikor első gyermekemmel voltam terhes, beleestem abba a kedves hibába, amibe ilyenkor nagyon könnyű eltévedni.

Minden divatosabb és népszerűbb baba áruház, weboldal és instagram oldal mézes madzagját nagyon könnyen húzták el előttem, én pedig nemcsak az összes tipikus nyereményjátékban vettem részt már szinte hobbyként. De rendszeresen rendelgettem a legújabb pihe-puha szetteket, legyen szó ágyneműről, babafészekről, vagy babaszobai dekorációs elemekről és berendezésről, mint például a szőnyegről. Nem akartam lemaradnia a legújabb trendekről, így tökéletes marketing célpontnak számítottam sok más kismama társammal együtt.

De rá kellett jönnöm, hogy ezeknek nagy része óriási pénz pazarlás, és később, amikor elmúlt az első gyerekes lila köd, felismertem, hogy például outletekben sokkal olcsóbban szerezhetem be ugyanazokat a termékeket, akár nagyobb választékban is. A szonyegtextil.hu oldalon keresgélve rátaláltam mind a fiam, mind a lányom gyerekszobájába való tökéletes szőnyegre, melytől ők is teljesen el voltak ragadtatva. Rájöttem, hogy bizony nem attól lesz tökéletes egy szőnyeg, hogy „vadrózsa szett kollekcióban” vagy „meseerdő szettben” kapom, ezek csak a pénztárcám bűvésztrükkjeinek szólnak. A fiam tökéletesen boldog volt az új, szőnyeg outletben vásárolt focilabdás termékkel, mely egyben új játék terepnek is számított szobájában, szemben az előző erdei darabbal, ami nekem ugyan nagyon tetszett, de ő nem sokat játszott rajta. Bezzeg az új focipályás szőnyegen!

Ha ezt előre tudom, mennyi időt nyerek vissza ezáltal, hogy ennyire jól elvan azon! Lányom pedig az ugróiskolásat kapta, ugyanezzel az eredménnyel. Amikor a kis barátnői átjönnek, örömmel ugrándoznak és versenyeznek rajta, így rossz idő esetén sem kell keseregniük, hogy nem tudnak a szabadban krétával az aszfaltra rajzolt ugróiskolán játszani. Az új szőnyeg tökéletes játszó terep lett mind a két gyermekem számára, így a szonyegtextil.hu nem okozott sem pénzkidobás érzést, sem más csalódást.